Katalógus Magazin Üzlet
Bolthálózat
Elérhetőségeink
 
Üzlet \ Rólunk
 

Történetünk

A hálózat 2004-ben, az ország legjobb szakboltjait tömörítve jött létre, azzal a céllal, hogy a kiélezett piaci versenyben a vásárlókért vívott harc legeredményesebb szereplője legyen.

Tudjuk, hogy e célt csak akkor érhetjük el, ha vásárlóink mind a termékösszetétellel, mind a kiszolgálással, mind pedig a termékek mögé helyezett szolgáltatással elégedettek.

2004-ben a hálózat alapjait fektettük le, amikor létrehoztuk a Baby Holding KFT-t, amely a hálózat közös munkájának koordinációjáért illetve a hálózat áruellátásáért felelős. Még ebben az évben kialakítottuk a közös arculatot, amely a logo jellegzetes bordó színével meglepően új és merész arculatot kölcsönöz üzleteinknek.

2005-ben a hangsúlyt a termékösszetétel kialakítására helyeztük. Törekedtünk arra, hogy termékeink minősége kifogástalan, a babák számára biztonságos, kényelmes és szemet gyönyörködtető legyen. Szintén fontos volt számunka, hogy vásárlóink szolgálatába ne a megszokott, hanem teljesen új és a piac többi szereplőjénél található árukészlettől elkülönülő termékkínálattal álljunk. Ennek legfontosabb eleme, a spanyol termékek kizárólagos forgalmazási joga. Termékskálája szinte egyedülállóan széles, a babakocsiktól a gyereküléseken, a bútorokon és játékokon át egészen a babaápolásig terjed. Az eltelt évek tapasztalataiból megállapítható, hogy a termékek vevőink széles rétegének igényeit a legmagasabb fokon elégítette ki, amely számunkra külön örömet jelent. Mind a hálózat mind a számára a legfontosabb tényező a végfelhasználók, azaz a vevők elégedettsége. Ez számunkra a legfőbb visszaigazolás munkánk értelméről és eredményességéről.

Tudjuk azonban, hogy a siker csak a megfelelő termékösszetétellel nem érhető el. 2006-ban a hangsúlyt a termékek mögött álló szolgáltatásokra helyeztük, melynek eredményeként a termékek szervíz idejét jóval a törvény adta 14 nap alá csökkentettük. Fontos számunkra, hogy a és vevői közötti kapcsolatnak ne legyen vége az "eladó pultnál". Számítunk vevőink építő jellegű kritikájára és javaslataira, hogy a termékösszetételt, a kiszolgálást, valamint a termékek mögött álló szolgáltatást folyamatosan jobbá tegyük, vevőink örömére és elégedettségére.

A visszacsatolás, kritikák és javaslatok célba juttatásának kiváló eszköze ez az oldal is. Kérjük, küldje el észrevételeit a hálózattal kapcsolatban.

2007-ben célunk, hogy a hálózat bővítésén túl a 3. pillérrel, a kiszolgálással foglalkozzunk. A megfelelő eredmény elérése érdekében a jövőben átfogó, minden üzletre és azok dolgozóira kiterjedő, a hálózatra specializált eladói tréninget szervezünk, hogy eladóink a szükséges szakmai tudás mellett megalapozott tanácsokkal tudják ellátni vevőinket a várandósságot és gyermekeket érintő kérdésekben.

Reméljük, mind a hálózattal mind e honlappal elégedett lesz és hamarosan Önt is vevőink széles táborában üdvözölhetjük.

Ne feledje:

- Minőségi termékek, bababarát árak!

 
 
Akciók Újdonságok
BabyCenter bolthálózat térképe
© 2005 BabyCenter. Minden jog fenntartva.